Over ons

Vinobox is er voor jou. We willen graag wijnen bij je thuis bezorgen die jij super lekker vindt, en ook nog voor een mooie prijs, kortom: wijn met een prima prijs-kwaliteitverhouding waar je blij van wordt!.

Dat is geen makkelijke opgave, maar voor ons een fijne uitdaging! Wij vinden het namelijk zonde wanneer je lukraak een wijn uit het winkelschap kiest of via internet bestelt die uiteindelijk tegenvalt. Of je weet wel welke wijnen je lekker vindt, maar je hebt er het geld niet voor (over).

In onze studententijd was dit ook de manier waarop we wijn inkochten, en we kwamen erachter dat de meeste mensen het zo doen. Door een gebrek aan tijd, kennis en vanwege een gigantisch, onoverzichtelijk aanbod, deden we maar wat.

Toen zijn we al gaan nadenken over het concept Vinobox, dat dus in feite werd geboren uit een ideaal en vanuit de simpele gedachte: onszelf, onze vrienden en familie op basis van bestaande (wijn)kennis aan goede wijnen helpen. Deze doelstelling hebben we, als we de feedback mogen geloven, inmiddels bereikt!

Als we het voor onze familie en vrienden kunnen, dan natuurlijk ook voor jou! Met Vinobox willen wij een aantal oplossingen bieden, maar het komt er kort gezegd op neer dat we ervoor willen zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je gelukkig van wordt.

Vinobox heeft meerdere topspecialistenaan zich verbonden die graag een bijdrage willen leveren aan deze uitdaging en daartoe hun kennis van wijnen (en spijzen) willen delen.

Onze keuze voor verschillende specialisten heeft ermee te maken dat we op basis van hun gecombineerde kennis zo breed mogelijk kunnen zoeken, we vooral ook lekker blijven discussiëren over de inhoud (van de fles) en we onafhankelijkblijven. Bij ons geen hoofd marketing of hoofd inkoop die wil beïnvloeden welke flessen er in de Vinobox terechtkomen. De keuze voor de beste wijnen, passend bij ieders smaakstijl tegen de prijs die ze waard zijn, komt op de eerste plaats, daarna volgt de rest.

Vinobox is een jong bedrijf met veel knappe koppen (en levensgenieters) die een bijdrage leveren. Wij zijn geen exclusieve wijnclub; wij zijn er voor íédere wijndrinker.
Als je zelf al heel goed weet wat je lekker vindt, en graag het gemak wil van thuis nieuwe wijnen uitproberen, ben je bij ons absoluut aan het goede adres. Hetzelfde geldt voor mensen die hun wijnkennis graag willen vergroten en daar wel wat advies bij kunnen gebruiken. Op basis van de beoordelingen die mensen geven van de door hen geproefde wijnen kunnen wij iedere levensgenieter wijnen leveren die aansluiten bij smaakstijl en budget.

Heb je een vraag aan ons? Wij zijn bereikbaar via info@vinobox.nl

Te vaak zagen wij onze familie en vrienden te veel betalen voor hun wijn, zonder garanties dat deze ook écht goed was.
Flip Harmsma Oprichter Vinobox Flip Harmsma, Vinobox

Waarom kiezen voor Vinobox?

Vinobox, hét kompas in de wijnjungle

Vinobox, hét kompas in de wijnjungle

Wij zijn altijd op zoek naar de beste wijnen. Samen met gerenommeerde specialisten selecteren wij onze wijnen. Je persoonlijke wijncurator zorgt ervoor dat je altijd een Vinobox ontvangt die aansluit bij jouw smaak en bij het seizoen.

Vinobox is onafhankelijk

Wij zijn niet aangesloten bij een bepaalde inkooporganisatie, retailbedrijf of groep wijnboeren. Ons assortiment bepalen wij op basis van kwaliteit en de juiste prijs. Ons enige belang is het bieden van 100% geniet-garantie aan onze klanten.

Vinobox is onafhankelijk
Onze wijnen

Onze wijnen

Wijn om blij van te worden.
Wij stellen een Vinobox samen op basis van jouw persoonlijke smaakstijl, zodat je thuis nieuwe wijnen kunt ontdekken.

Je persoonlijke Vinobox

In je account kun je de ontvangen wijnen beoordelen. Hierdoor leert jouw persoonlijke wijncurator hoe je volgende Vinobox het beste kan worden samengesteld.

Je persoonlijke Vinobox

Word member en ontvang ook maandelijks onze fantastische wijnen

Regel je membership nu

(het kost je maar 2 minuten)